U bent hier:

HV SLOK

Waarde lezer,                                                                       

Laat ik voorop stellen dat ik geenszins pretendeer u enigszins wijzer te maken of meer inzicht te geven in onze fantastische Heerenverticale. Dat zou niet alleen hoogdravend zijn, maar ook onmogelijk. Wat er bij ons gebeurt is namelijk onvoldoende met beschrijvende woorden te ondervangen.

De basis van onze verticale is gelegd tijdens illustere uren aan de bar, ergens in het grijze gebied tussen winter en voorjaar, enkele jaren geleden. Naast al het bier drinken destijds - daar draait het immers om - bleken verschillende persoonlijkheden elkaar ook nog eens goed te liggen. Ja, er werd genoeg gedronken, maar: er groeide ook een goede band. Om deze band nog meer te verstevigen werd besloten tot de oprichting van een verticale. Gezien onze geschiedenis lag de naam "SLOK" dan ook voor de hand.

Wat wij trachten te bereiken met onze verticale is het volgende: integratie van persoonlijkheden door meerdere jaarlagen heen. Dat biedt niet alleen een verdere diversificatie van vriendschappen, maar waarborgt ook continuïteit voor de vereniging. Op redelijk vrije basis komen wij regelmatig bijeen om van gedachten te wisselen. Uiteraard onder het genot van een of meerdere pilseners.

Verder organiseren wij verschillende succesvolle activiteiten. Wellicht bekend zijn de jaarlijks terugkerende 'KKoK' en de 'Centurion'. Zomaar een greep uit wat dies meer zij. Indien onbekend, doe vooral navraag bij andere leden!

Rest mij nog te vermelden dat de leden van HV SLOK open staan voor een gesprek en een biertje met eenieder, dus schroom absoluut niet om een van ons aan te spreken!

Hoogachtend, en tot aan de bar,
namens HV SLOK

Sponsoren