U bent hier:

HV Paraplu

Zoals een oude romanticus ooit zei: ‘’Thy shall not moisten underneath our umbrella’’. Ook zei hij: ‘’However, that does not indicate thy shall not get moist at all’’. En dat is precies hoe het is, want het is altijd gezellig met deze malse mannen onder onze Paraplu!

Het verticaal is opgericht op 14 september 2016 door HJC Viri Edenis ‘13 en HJC Cazador ’14 met als onderliggend doel een diverse plaats te bieden aan veelzijdige Heerenjaarclubs. Deze clubs willen zich op een toegankelijke wijze verenigen om daarmee hun lidmaatschap meer glans te geven.

Iedereen brengt zijn eigen kwaliteiten mee, of dat nou hard zuipen, op excellent niveau converseren of grote kapsalons eten is, dit alles brengt de HV ieder jaar weer een stap verder. Juist in diversiteit zit de uniformiteit en wij verzekeren u: ‘the sky is not the limit’. Uit zo’n mindset ontstaan dan ook meuie dingen, zoals het jaarlijkse Fustenfeest, de Koningscantus en Paraplu's 30 Minute Rave.

Juist de verschillende individuele kwaliteiten van ieder Pluiaan maken tot wat wij zijn; succesvol met een eeuwig durende garantie omdat wij niet met een eenduidige karakter gebonden zijn aan tijd. Derhalve hierbij de afsluiting met de volgende woorden: “skuil u vir eenzijdigheid én op nog vele jaren!” Beste!

Voor het plannen van een avondje borrelen/chillen/escaleren kunt u mailen naar hvparaplu@gmail.com. Ervaar de goede vibes onder onze Paraplu!

Met Pluiane groet,

Het prachtige Heerenverticale Paraplu,
 

HJC Viri Edenis 2013

HJC Cazador 2014

HJC Petrichor 2015

HJC Bellatorum 2016

HJC LAKS 2017

​​HJC P.A.P.I. 2018

HJC Terminus 2019

HJC Olympus 2020

Sponsoren