U bent hier:

DV Link

“Na een hoop gezelligheid is er in 2017 een nieuwe damesverticale ontstaan: Damesverticale Link ‘17. Dit verticale is opgericht door DJC Razzmatazz ’14, DJC Ninkasi ’15  en DJC Pandora ’16.

Ons verticaal is een mooie groep van gevarieerde dames. Wat typeert ons? We zijn niet alleen linke vrouwen, maar ook lekker nuchter. Behalve in de avond natuurlijk. Je ziet ons op woensdag aan de bar en wij zijn wel vaker te vinden op een andere borrel! We gaan niet altijd samen, maar vinden elkaar wel terug voor een drankje of dansje. Er is altijd wel een Linkie aanwezig!

Link heeft verschillende activiteiten georganiseerd voor de vereniging. Zo hebben we ons jaarlijks terugkerende woensdagfeest 'Cirque du so Link' waarbij we de soos omtoveren tot een ware circustent en dagen later nog de popcorn en suikerspin onder onze schoenen vandaan kunnen schrapen.

Ook 'Drink Flink met Link' is een terugkomend spektakel, waarbij we natuurlijk drinken, maar ook elk jaar lekker eten!

Iedere laatste woensdag van de maand borrelen wij op de soos. Ook bezoeken wij toernooien en borrelen we met andere verbanden/disputen.

Wil je een keer een biertje met ons drinken of ons voor iets anders bereiken? Wij zijn bereikbaar via damesverticalelink@gmail.com, of neem een kijkje op onze insta: dv.link!

 

Met Linke groetjes,

 

DJC Razzmatazz ‘14

DJC Ninkasi ‘15

DJC Pandora ’16

DJC Chara '17​​

DJC LEV '18

​DJC Phædra '19

DJC Nala '20

DJC Auryn '21“

Sponsoren