U bent hier:

DV Fatale

Niet horizontaal, niet verticaal, maar FATALE!

Het begon allemaal op woensdag 19 november 2014 in café Sint Anneke. Op deze dag kwamen de dames van DJC Encantamienta ’10, DJC Loca ’11, DJC F’elle ’12 en DJC Fjura ’13 bij elkaar. De connectie tussen deze jaarclubs was zo sterk, dat zij deze wilden uiten in een verticaal verband. Na het bewijzen van de meerwaarde van dit verticale, is DV Fatale op 23 juni 2015 officieel erkend. Sindsdien zijn de Femmes van Damesverticale Fatale niet meer weg te denken van de sociëteit!

Een Femme Fatale houdt van kaas, houdt van liters bier, houdt van blèren en houdt van dansen! Burlesque is een van onze favoriete bezigheden en onze rode lippenstift is eigenlijk rode wijn. Verder is ze gek, spontaan en strijdlustig, geen één spel is veilig voor haar. Dat allemaal met een vleugje Franse ambiance! Dat zie je terug in ons wapen, onze kleuren en onze activiteiten die altijd Fatale eindigen.

Dinner in the Dark is ons verleidelijke diner dat we jaarlijks op de sociëteit organiseren. Een diner waar al je zintuigen geprikkeld zullen worden. Na het heerlijke dineren zullen we een paar weken later op Fatale tour de l’amour gaan! Geen liefde? Geen probleem, met dit feest is er genoeg Franse liefde in de lucht! Verder organiseren we een jeu de boules tournoi! Back to basic, lekker op de camping een potje jeu des boules spelen, maar dan met een upgrade: veel wijn, bier en kaas! Daarnaast hebben we onze vaste maandelijkse borrels met daaromheen uiteenlopende activiteiten die we samen ondernemen: op weekend, escaleren op de soos, steden onveilig maken en soms een fataal kinderfeestje.

Je vindt ons aan de bar of dansend op het podium in onze geliefde soos!

Wil jij met ons borrelen of lekker elscaleren? Spreek ons aan of stuur een mailtje naar dvfatale@hotmail.com.

Au revoir & beaucoup de bisous,

Les Femmes Fatale

DJC Encantamienta 2010

DJC Loca 2011

DJC F’elle 2012

DJC Fjura 2013

DJC Primore 2014

DJC IVY 2015

DJC Rebelꙅ 2016

​DJC INTENS 2017​

DJC Estrella 2018

DJC Livvia 2019

DJC DRAAI 2020

DJC Cleo 2021

Sponsoren