U bent hier:

DV Brût

Met champagne in het lijf en het hart op de tong weten de Brûten elkaar altijd onder een discobal op de dansvloer te vinden. 
In 2022 vonden de dames van DJC Bluf* ‘20 en DJC Venus ’21 elkaar op een borrel waaruit direct een innige vriendschap is ontstaan. Een vriendschap met gedeelde waarden die koste wat het kost met de rest van de leden gedeeld moest worden in een vorm van een verticale. Zonder het aansluiten van DJC Falena ’22 zou Damesverticale Brût incompleet zijn, en zo hebben zij zich hardgemaakt voor hun waarden, zich ingezet voor N.S.V. Ovum Novum en de meerwaarde van dit verticale bewezen. 

Sinds 18 april 2023 laten de leden van DV Brût zich niet uit het veld slaan. Dit verticale bestaat uit een diverse groep dames, ieder met een unieke en sprankelende persoonlijkheid. De leden zorgen voor inclusiviteit en zetten elkaar in hun kracht. Soms iets wat brûtaal, maar hierdoor altijd goudeerlijk. Door de liefde voor elkaar, maar ook voor een dansje ondernemen de leden veel met elkaar en vind je ze geregeld samen op de dansvloer. 

Voor de dames van Brût is stilzitten géén optie. Heb je lekkere trek? Geen probleem! Op de sociëteit organiseren wij jaarlijks een ‘Bottomless Brût Brunch’ waar Brût champagne rijkelijk vloeit en Bourgondisch wordt genoten totdat je broeksknoop er van open moet. Toch liever zin in een avond meeblèren op je favoriete hits? Vergeet je standaard karaokebar. Tijdens ‘Schreeuw ’t uut met Brût’ toveren wij onze geliefde soos om tot een heuse karaokebar. Dit organiseert Brût om jaarlijks geld op te halen voor een goed doel. Jij kan meezingen met je guilty pleasure song en tegelijkertijd gaat het geld dat we ophalen naar het goede doel: win-win! 
Naast onze diverse activiteiten komen we ook samen voor onze maandelijkse borrels. Verder trekken we ons ééns per jaar terug om onze dansmoves te verfijnen op een weekend weg, zijn we bij mooi weer niet vies van een dag bakken aan het Waalstrand én zoeken we elkaar geregeld op voor een biertje op de soos. 

Wil jij samen met ons de dansvloer onveilig maken of gewoon een gezellig praatje maken? Spreek ons vooral aan of mail naar dvbrut@gmail.com

Met Brûtale groet,

DJC BLUF* 2020
DJC Venus 2021
DJC Falena 2022

Sponsoren