U bent hier:

Hertoghuis

Ons fijne en knusse huisje ligt midden in het centrum van Nijmegen. Om de hoek van de sociëteit, waardoor we op late soosavonden kruipend of rollend naar huis kunnen! Ideaal dus!

We wonen met 4 meiden die allemaal lid zijn of zijn geweest van Vonk én Flow. Dit maakt dat we altijd samen naar borrels of toernooien kunnen gaan! Omdat we een grote gezamenlijke woonkamer hebben hangen we vaak samen voor de tv, wordt ons huis gebruikt voor clubavonden en brakken we daarna uit op de bank onder een dekentje met thee. Ook eten we geregeld samen. We zijn alleen niet heel origineel in wat we eten. We eten namelijk bijna áltijd AVG mét broccoli. Heeeerlijk.

In de zomer zijn we vaak te vinden op ons dakterras, waar we kunnen genieten van de laatste avondzon. Vaak gaat dit gepaard met een aantal biertjes of wijntjes, want we houden nou eenmaal van WIJNEN WIJNEN WIJNEN.

Als je bij ons in huis woont heb je het ware genoegen om gratis concerten bij te wonen. Iris zingt namelijk nogal graag onder de douche. Ze denkt altijd dat wij dit niet kunnen horen, maar zelfs de buren en de buren van de buren kunnen hier nog van meegenieten!

Al met al een huis waar het nooit stil is en altijd iedereen wel in is om samen te chillen!

 

Liefs,

Het Hertoghuis

 

Nieke Raaijmakers (DJC Lux ’17)

Chantal Valks (DJC Lux ’17)

Meike Dooijes (DJC Estrella '18)

Sponsoren