U bent hier:

Chateaux Rivendell

Er zijn een aantal jaren voorbij gegaan, maar het mooie Chateaux Rivendell mag zichzelf weer een volwaardig Ovum-huis noemen. Ondanks dat de kracht en uniekheid van ons huis eigenlijk juist ligt in het feit dat de bewoners zich aansluiten bij diverse disputen, verenigingen en groepen, konden we er dit jaar niet aan ontkomen dat vijf van de zeven huisgenoten ingeschreven staan zijn bij Ovum, hoe kan het ook anders!

Met onze ruime woonkamer en terras grenzend aan de Daalseweg, zijn we inmiddels een bekende plek voor menig Oviaan en bewoner van Nijmegen-Oost. Naast het terras en de feestjes staan we ook bekend om ons anytimerbord. Brak ’s ochtends vroeg of kets bezopen ’s avonds laat, op Chateaux ben je nooit veilig voor een rietadt. Nog een aantal kenmerkende dingen voor ons huis: de bierdopjesvlag aan het plafond (die bij het vallen zorgt voor een huisgala die binnen 24 uur georganiseerd moet worden), de befbokaal en de eeuwige stapels met lege kratten Lager in de woonkamer. Ook zijn er huisboekjes geschreven die terug dateren tot de jaren ’70, die illustreren hoe de studententijd er vroeger in dit huis aan toe ging.

Mocht je nou eens langs lopen en zin hebben in een biertje? Kom dan vooral een keer binnen of spring over het muurtje en vergezel ons op ons zonnige terras!

Tijmen, Roos, Pleun, Job, Pepijn, Leon en Nienke

Sponsoren