U bent hier:

HG Donders

Opgericht op 11 december 2008 en erkend op 15 september 2009, is HG Donders de tweede heerengenootschap op individuele basis waar Ovianen lid van kunnen worden.

Net zoals bij de andere genootschappen die N.S.V. Ovum Novum kent, is een lidmaatschap bij HG Donders te verkrijgen vanaf het tweede jaar lidmaatschap bij de vereniging. Maar waarom lid worden van een genootschap? Naast de jaarclubstructuur die Ovum primair hanteert, kan een lidmaatschap bij een genootschap leden van Ovum helpen en stimuleren actiever te worden in het verenigingsleven. Een extra verband naast je jaarclub biedt je de mogelijkheid sterker binnen de vereniging te staan en verhoogt de betrokkenheid.

HG Donders heeft standaard één keer in de twee weken een borrelavond, waarbij regelmatig samen gegeten wordt en daarna samen wordt geborreld in zowel de sociëteit van Ovum als daarbuiten. Daarnaast worden graag mogelijkheden, zoals de Zomerfeesten en het Bevrijdingsfestival, aangegrepen om met het genootschap op pad te gaan, en worden er door het jaar heen activiteiten georganiseerd voor de vereniging.

Diversiteit tussen de leden is kenmerkend voor zoveel verbanden, en dus ook bij de leden van HG Donders. Één ding staat echter vast: het belang van N.S.V. Ovum Novum staat bij iedereen bovenaan. De leden van Donders leveren ieder op hun eigen manier hun bijdrage aan de ontwikkeling van de vereniging, en staan ook buiten de gebruikelijke borrelavonden met regelmaat graag naast elkaar aan de bar voor de nodige portie gezelligheid.

Kijk ook op www.hgdonders.nl!

DONDERS!!

Sponsoren