U bent hier:

DG Serra

Damesgenootschap Serra zag haar daglicht op 6 oktober 2008 en dus zwemmen wij inmiddels al enkele jaren rond in het Nijmeegsch leven. Zoals het echte zeemeerminnen betaamt, voelen wij ons in meerdere omgevingen thuis. Zo zijn wij binnen de N.S.V. Ovum Novum zeer actief en geregeld op de sociëteit te vinden. Echter, ook buiten de N.S.V. zijn wij niet te missen en kun je niet om onze haarclips en docs heen. Naast het feit dat wij vaste gasten zijn op diverse toernooien, organiseren we sinds 2012 jaarlijks het Serra Serveert Beachvolleybaltoernooi, waar heel studerend Nijmegen welkom is. Niet alleen serveren wij beachvolleyballen, ook het serveren van pannenkoeken gaat ons goed af. Bij het jaarlijkse evenement Serra Serveert Pannenkoeken loopt alles altijd letterlijk op rolletjes.

Buiten bovenstaande activiteiten zijn wij tijdens onze vaste borrelavond op dinsdag in Lokaal de Ruyter te vinden, waar we graag een lekker speciaalbiertje drinken en snacks bestellen. We zijn een hechte groep meiden die elkaar ook naast de dinsdagavonden graag ziet om samen te eten, te sporten, UB-sessies te houden of de stad in te gaan.

We vinden het altijd erg leuk en gezellig om met andere verbanden te borrelen of toernooien te bezoeken. Voor contactgegevens, meer informatie over ons genootschap en over het Serra Serveert Beachvolleybaltoernooi, kun je terecht op onze website https://dg-serra.com/ en op onze instagram. 

Op het water!

Met maritieme groet,
Damesgenootschap Serra

Sponsoren