U bent hier:

DG Poes

Hoe omschrijf je een damesgenootschap als Poes? Termen als ‘luid’, ‘aanwezig’, ‘bier drinkend’ en‘knettergek’ zullen wellicht in je opkomen. Dit vinden we niet per se een slechte zaak. DG Poes is namelijk ook knettergek en duidelijk aanwezig. We krijgen het altijd voor elkaar een combinatie van zeer verschillende vrouwen te zijn, een combinatie die werkt. We hebben dan ook veel plezier met elkaar, en met de mensen om ons heen. Dat we daarbij graag dansen mag geen nadeel genoemd worden. Of je het van uitmuntend niveau vindt: ach, smaken verschillen. Wij kunnen er in elk geval hard om lachen. Want ook dat is Poes: stoere vrouwen die elkaar gevonden hebben en met elkaar heel hard kunnen lachen om zichzelf. Dat is waar het in onze ogen om draait: we beleven met elkaar dingen die we anders niet zouden beleven, hebben lol en hebben in elkaar enorm goede vriendinnen gevonden.

We zijn een hecht genootschap dat haar mannetje staat. Iedere Poes is een persoonlijkheid op zich, en we leren van elkaar. De een durft door Poes stoerder te zijn, de ander durft net wat harder te schreeuwen en weer een ander leert de fijne kneepjes van het twerken. Maar vergis je niet, er zijn ook Poezen die juist leren dat het soms helemaal niet erg is om de rust op te zoeken en even een pas op de plaats te maken. Er is voor ieder wat wils, en dat maakt dat het werkt. We hebben eens in de twee weken op donderdag Poesavond, waarop we samen borrelen bij Selbachs. Daarnaast zijn er altijd wel Poezen in voor een hapje eten, borrel, feestje, kop koffie of wat dan ook. Buiten de borrels organiseren we jaarlijks ook een feest voor een goed doel. Eerdere feesten zamelden we bijvoorbeeld geld in voor het KWF en Voedselbank Nijmegen. Daarnaast organiseren we jaarlijks een Oktoberfest. Dat is ook zeker een avond die je niet wilt missen.

Andere avonden die we graag meemaken zijn borrels met andere disputen, al veranderen zulke avonden al snel van een borrel in een feest. Ook toernooien vinden we heerlijk, maar wie vindt dat niet? Meer weten over Damesgenootschap Poes? Spreek ons aan op de soos, dat vinden we alleen maar leuk! Verbanden van binnen en buiten Ovum kunnen altijd een kijkje nemen op www.dgpoes.nl, daar vind je ook onze contactgegevens.

Met krolse groet,

Damesgenootschap Poes

DG Poes heeft haar eigen website.

Sponsoren