U bent hier:

DG LIEF

Damesgenootschap LIEF is opgericht op 22 november 2001 door M. Dielis, A. Kleiss, S. Gribling, M.L. Turin en L. Willems.  Met haar erkenning in 2002 is DG LIEF het eerste en daarmee ook het oudste genootschap binnen N.S.V. Ovum Novum.
 
DG LIEF staat momenteel bekend om haar LIEFbal, waarbij niemand overdressed is en waar er voor de verandering in stijl gedronken wordt. Ook heeft LIEF haar jaarlijks terugkerende activiteiten zoals de Worstenestaffete en het Date-diner. Daarnaast hebben onze LIEFerds ook een grote liefde voor Ovum, wat zich uit in betrokkenheid in zowel verenigings- als stichtingscommissies en bovendien het grote aantal Ovum-bestuurders dat tot nu toe geleverd is. Verder houden we van kaas (met eigen customized kaasplank), zeilen, randstappen, heerlijk eten tijdens onze kerst-, lichtings- en LIEFdiners, festivals, speciaalbier, samen studeren en weekendjes in het Gooi. Maar onthoud: alles kan kapot!

 
Op het moment blijft onze reünistenvereniging  Oude Liefde Roest Niet, de OLRN, groeien en bestaan we uit 22 enthousiaste, ambitieuze en Ovum-minded meiden. Om de week borrelen we in ons favoriete stamcafé: We Gaan Beginnen in Nijmegen. Heb je interesse om een keer met ons te borrelen of om ons beter te leren kennen, neem dan vooral contact op door te mailen naar damesgenootschaplief@gmail.com!

Website DG LIEF

Sponsoren