U bent hier:

DG Impuls

DG Impuls is 6 december 2016 opgericht door zeven meiden die het tijd vonden voor een frisse wind door de N.S.V..  We zijn opgericht door en voor dames die naast een jaarclub of verticale ook op andere manieren actief willen blijven op onze mooie vereniging.

Een Impuls kenmerkt zich door haar directheid en temperament; een goede discussie gaan wij zeker niet uit de weg en we zijn dus niet op ons mondje gevallen. Wees niet bang; door onze toegankelijkheid staan wij altijd open voor andermans mening en doen wij aan ‘agree to disagree’. Daarnaast zijn we ook altijd in voor een leuk gesprek met wie dan ook, schroom daarom vooral niet ons eens aan te spreken voor een gezellige avond! Tevens zijn we eigenzinnig en doen we dingen op onze eigen manier. Soms kost het wat meer energie om af te wijken van de norm, maar met onze vastberadenheid boksen wij overal doorheen en bereiken we wat we willen.

Momenteel borrelen wij om de week op donderdag in Café ‘t Haantje, waar we graag van speciaalbier of gin-tonics genieten. Naast onze reguliere borrels doen we nog veel meer dingen samen. Denk hierbij aan samen eten, samen sporten of gewoon samen knus op de bank een film kijken, maar we zijn ook aanwezig bij vele Ovum activiteiten. Verder zijn we altijd in voor een spelletje. Zo zijn we wel eens te vinden bij een pooltafel of zoeken we onze donkere kant op met een spelletje ‘Cards Against Humanity’ of ‘Exploding Kittens’.

Ben je geïnteresseerd om een keertje met ons te borrelen? Dan kun je altijd mailen naar dgimpuls@ovumnovum.nl of spreek ons aan op de soos!

Met opgewekte groet,

DG Impuls

Sponsoren