U bent hier:

Toernooien

Naast dat veel genootschappen en verticalen samen naar verschillende toernooien en festivals door heel Nederland gaan, hebben wij bij Ovum ook onze eigen toernooien!

Croquet & Croquettes

Om te beginnen, organiseert het verband HG Sabre elk jaar een toernooi. Dit toernooi heet Croquet & Croquettes. Het Croquet & Croquettes-toernooi (kort: C&C)  is een studentenevenement waarbij klasse, joie de vivre en jolijt centraal staan. Op deze dag zult u zich wanen in sferen die doen denken aan een klassiek Engels tuinfeest en zult u, voor zover u nog niet bekend bent met dit balspel, kennismaken met het croquet.Tijdens het spelen van een potje croquet mag een lekker glaasje bubbels natuurlijk niet ontbreken. Voor slechts enkele euro’s heeft u al een fles prosecco bij onze Proseccobar. Mocht u nou plots last krijgen van een lege maag, dan kunt u zich tegoed doen aan broodjes croquette, die gratis en onbeperkt verkrijgbaar zullen zijn! En zoals regelmatige bezoekers van ons gewend zijn, zal onze oestermeneer u de lekkerste oesters serveren.

 

Serra Serveert Beachvolleybal

Ook organiseert DG Serra elk jaar een beachvolleybaltoernooi. Dit toernooi (SSB) is een studentenevenement waarbij volleybal, zomerse sferen, dansen en biertjes drinken centraal staan. SSB is misschien niet het studententoernooi dat de meeste studenten gewend zijn, bij dit toernooi draait het namelijk niet alleen om het feest, maar wordt er ook daadwerkelijk - met de voetjes in het zand - gevolleybald! SSB vindt plaats in de Honigfabriek waar heel studerend Nijmegen welkom is! Tijdens het spelen van de volleybalwedstrijden is er daarnaast natuurlijk genoeg ander vermaak en kun je genieten van lekkere deuntjes, goeie snacks, een drankje in je hand en voetjes in het zand. Ze sluiten de avond natuurlijk elk jaar af met een tof feestje! 

 

Sponsoren