U bent hier:

Reizen

Wintersport

Naast dat er veel jaarclubs samen op jaarclubvakantie of -weekend gaan, worden er ook nog reizen vanuit Ovum georganiseerd. Deze reizen zijn beschikbaar voor alle leden, wat er voor zorgt dat je met een gemengde groep naar de meest vette plek gaat. Allereerst wordt er elk jaar een wintersport georganiseerd door de Wintersportcommissie. Met 120 ovianen ga je dan naar een skigebied waar je een week lang met elkaar kan genieten van (hopelijk) verse sneeuw op de pistes, maar vooral ook om de après-ski te bezoeken!  

Surfvakantie

Al meerdere jaren is er voor een grote groep ovianen een surfvakantie georganiseerd. Meerdere malen is een volle bus naar Zarautz vertrokken om daar vervolgens de golven te trotseren, te chillen en vooral met elkaar de mooiste avonturen te beleven! 

Kerstmarkt

De Reiscommissie zorgt er ieder jaar voor dat de vetste reizen worden georganiseerd waar je samen met een groep ovianen de mooiste momenten mag beleven. Deze reizen zorgen ervoor dat je terug komt met de leukste verhalen en herinneringen die je nooit meer zal vergeten! De Reiscommissie organiseert jaarlijks een tripje naar een kerstmarkt in Duitsland. Dit zorgt voor een dag vol escalatie, gezelligheid en duitse biertjes met elkaar. Wat de kerstmarkt ook typeert is dat je samen langs kerstkraampjes gaat struinen en de dag afsluit door met elkaar te eten! 

Citytrip

Elk jaar organiseert de Reiscommissie ook een citytrip naar een vette stad! Afgelopen jaren zijn er al een grote groep ovianen naar verschillend plekken gereisd zoals Praag, Boedapest, Poznan, Londen en Krakau! Tijdens deze citytrip worden er leuke activiteiten georganiseerd, variërend van een kroegentocht tot zo veel mogelijk cultuur proeven in de stad. De citytrip duurt meestal drie of vier dagen en aangezien iedereen zich kan inschrijven, gaat er een gevarieerde groep mee. Dit zorgt ervoor dat je weer nieuwe mensen leert kennen en samen met hen mooie herinneringen maakt! 

Sponsoren