U bent hier:

Gala's

Eerstejaarsgala

Naast dat er vette feesten en toernooien worden georganiseerd, zijn er bij Ovum ook veel gala's. Om te beginnen, wordt er elk jaar door een eerstejaarsclub het eerstejaarsgala georganiseerd. Voorafgaand aan dit gala ga je samen met je jaarclub en dates bij een restaurant naar keuze eten. Vervolgens komt iedereen bijeen op onze sociëteit om daar in galakledij te feesten. De afgelopen jaren zijn er al verschillende eerstejaarsgala's geweest met de thema's : 'Midnight in Paris',  'Titanic: hoe diep zink jij?' en 'Candyland'. 

Diesgala

Ook wordt er tijdens de diesweek (de verjaardag van Ovum) een gala georganiseerd. Dit gala wordt georganiseerd door de Galacommissie en vindt elk jaar op een externe locatie plaats. De diesgala's van afgelopen jaren hebben onder andere op een boot, in een kasteel en op heel veel andere mooie locaties plaatsgevonden. 

 

Genootschapsgala's 

Bij Ovum worden er door het jaar heen ook gala's georganiseerd door genootschappen. Zo organiseert het verband HG Donders elk jaar het Dondersgala. Ook zijn er veel andere genootschappen die tijdens hun lustrumjaar een gala op de planning hebben staan. Vaak worden deze gala's helemaal gevuld met Ovianen en worden deze gala's georganiseerd op de tofste locaties! 

 

Sponsoren