U bent hier:

Career guide

Bedrijf
Magnet.me
Type
Informatie
Locatie
Heel Nederland
Branche / Vakgebied
Alle vakgebieden
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Richting
Alle richtingen

Omschrijving

Tips & tricks voor een vliegende start van je carrière!

Aan het knallen met je laatste examens? Zet je de puntjes op de 'i' van je scriptie? Dat betekent maar één ding: je staat op het punt om af te studeren! Bereid je voor om een superleuke periode van je leven te verruilen voor iets nieuws en spannends: de werkwereld induiken. Maar hoe ontdek je welke baan echt bij jou past? En, als je eenmaal je droombaan hebt gevonden, hoe zorg je dan voor een sterk CV en het achterlaten van een onvergetelijke eerste indruk tijdens je sollicitatiegesprek? Ontdek alle ins en outs in de Career Guides van Magnet.me!

Magnet.me is het #1 online carrièrenetwerk voor studenten en starters dat jou helpt met het vinden van een stage of baan die echt bij je past. Op Magnet.me ontdek je relevante vacatures op basis van jouw profiel en likes, met behulp van het algoritme. Door daarnaast te connecten met bedrijven die in jou geïnteresseerd zijn, bouw je ook een professioneel netwerk op. Tussen de 5000+ bedrijven vind jij binnen no-time jouw professionele match!

Nieuwsgierig naar de vacatures die op jou wachten? Of wil je weten welke bedrijven staan te popelen om met jou in contact te komen? Maak dan nu je gratis profiel aan op Magnet.me via de link hieronder.

Maak een profiel aan

Oriënteren

Tijdens je verkenningstocht op de arbeidsmarkt ben je ongetwijfeld een enorme diversiteit aan functies tegengekomen. Keuzes maken kan overweldigend zijn! Een essentiële eerste stap naar meer helderheid is het begrijpen van het verschil tussen startersfuncties en traineeships. Ben je benieuwd naar meer informatie hierover? Lees dan zeker ons artikel: Wat past het beste bij mij: startersfunctie of traineeship?

Het is cruciaal om jezelf af te vragen: wat voor soort baan zoek ik eigenlijk? Het gaat niet alleen om een baan die goed aansluit bij je opleiding en bevorderlijk is voor je carrière, maar het kiezen van een bedrijf dat bij je past is minstens zo belangrijk. Worstel je nog met het bepalen van het soort baan of bedrijf dat echt bij je past? Duik dan in ons volgende artikel voor meer inzicht: De zoektocht naar een baan: wat voor baan wil ik eigenlijk?

Soliciteren

Solliciteren is onvermijdelijk. Of je nu net afgestudeerd bent of jezelf verder wilt ontwikkelen, het is tijd om deze uitdaging aan te gaan. Hoewel solliciteren misschien niet het leukste is, kan Magnet.me je wel helpen om dit op de best mogelijke manier te doen. Daarom hebben we een aantal essentiële sollicitatietips voor je op een rijtje gezet. Lees deze tips hier: tips voor tijdens het solliciteren

Als je jouw droombaan hebt gevonden, wil je natuurlijk alles op alles zetten om deze te bemachtigen. Een goede eerste indruk maken is daarbij cruciaal. Ontdek in ons volgende artikel hoe je dit succesvol kunt realiseren! Een goede eerste indruk maken tijdens een sollicitatiegesprek

Doorgroeien

Hoera! Je bent aangenomen voor jouw droombaan of stage, gefeliciteerd! De eerste dag brengt natuurlijk wat spanning met zich mee. Je vraagt je af wat er van je verwacht wordt en je kent de namen van je nieuwe collega's nog niet. Om je zenuwen in bedwang te houden en goed voorbereid te zijn op je eerste werkdag, heeft Magnet.me een aantal nuttige tips voor je. Lees ze hier: Tips voor je eerste werkdag

Stel: je bent al aan het werk en je ambieert om door te groeien en nóg succesvoller te worden. Dat gaat je zeker lukken! In het volgende artikel vind je adviezen over hoe je carrière kunt maken en je professionele doelen kunt bereiken: Hoe maak je carrière?

Vaardigheden

Een van de eerste dingen die een werkgever onder ogen krijgt, is jouw CV. Het is dus essentieel dat deze helemaal perfect is! Lees hier hoe je een cv maakt.

Klaar om jouw carrière te starten? Maak via de onderstaande link een gratis profiel aan!

Maak een profiel aan

Sponsoren