U bent hier:

Sociëteit De Kelder

De Nijmeegse Studentenvereniging Ovum Novum beschikt sinds 1996 over een eigen sociëteit, "De Kelder". N.S.V. Ovum Novum is gelegen aan de Sint Canisiussingel. De sociëteit is dé plek waar de leden samenkomen en waar vrijwel alle activiteiten en feesten worden georganiseerd. De sociëteit wordt echter voor veel meer andere zaken gebruikt dan alleen het feesten.

Zo kent het pand drie verdiepingen, waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Op de bovenste verdieping werkt het dagelijks bestuur van de vereniging iedere dag, op de donderdag na, van 11.00 - 17.00 uur. Op donderdag werkt het dagelijkse bestuur van 12:00 - 18:00 uur. Daarnaast bevinden zich op deze verdieping een uitgebreid archief en verschillende vergader- en ontvangstzalen, waar commissies vergaderen en hun activiteiten voorbereiden. Op de tweede verdieping bevindt zich de Borrelzaal waar de leden minstens vier avonden per week gezellig een biertje te drinken. Op de begane grond is de grote feestzaal die we de Kroegzaal noemen. Hier is een grote bar en de zaal wordt verlicht met  discolampen. Op woensdagavond vindt hier de wekelijkse jaarclubavond plaats, wat vrijwel elke week een geweldig feest is. Veel jaarclubs, verticalen en genootschappen organiseren elk jaar een themafeest, die vaak tot in de vroege uurtjes doorgaan.

Vijf keer per jaar worden er Open Feest georganiseerd, waar heel studerend Nijmegen welkom is. Deze feesten zijn altijd druk bezocht en erg gezellig. Ook een keer sfeer proeven? Kom gerust langs om een biertje te drinken!

Kortom, Sociëteit "De Kelder" is het kloppend hart van de vereniging en voor veel leden hun tweede thuis!

Sponsoren